چکیده :

در این بررسی به مطالعه ارقام تجاري گندم مناسب نان در منطقه گنبد پرداخته شده است ، بدین منظور 15 نمونه در سال 1391 در فصل برداشت از کشاورزان بطور تصادفی به مقدار یک N80- گندم رقم کو هدشت، مروارید، 19 کیلوگرم جمع آوري ودر کیسه هاي پلاستیکی نگهداري و به آزمایشگاه شرکت آرد مشتري ارسال شد . هر نمونه با یک شماره، شناسایی می شود . ویژگی شیمیایی گندم شامل رطوبت مطابق با روش استاندارد ملی ایران به 9639 )، عدد فالینگ به شماره - 9639 )، اندیس گلوتن به شماره ( 2 - شماره( 2705 )، گلوتن مرطوب به شماره ( 1 150 ) اندازه گیري شد و با استاندارد ملی گندم ( 104 ) مقایسه شدند. - به شماره ( 1 ICC 4175 )، پروتئین مطابق روش ) نتایج آزمونها نشان داد 100 د رصد رقم کوهدشت و 20 در صد رقم مروارید با استاندارد ( 104 ) مطابقت نداشت، مروارید مناسب تولید نان ،N80- با استاندارد( 104 ) مطابقت داشت وبه ترتیب رقم 19 N80- اما 100 در صد رقم 19 بودند، ولی رقم کوهدشت جزء گندم ضعیف محسوب می شود وبا اختلاط صحیح این ارقام به نان مناسب دست یافت.

کلید واژگان :

گندم،نان، گلوتن



ارزش ریالی : 300000 ریال
دریافت مقاله
با پرداخت الکترونیک