لیست آخرین مقالات

ردیف عنوان مقاله نوع مقاله سال وضعیت
191 تولید ماهی کفشک نانی شده ) Breaded Solea elongata چکیده مقاله پذیرفته شده در کنفرانس ها(فایل کامل مقاله بارگزاری گردد) 1394 تائید شده
192 تأثیر بسته‌بندي تحت خلاء بر کیفیت و ماندگاری فیله ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) طی دوره نگهداری در دمای يخچال پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0 1394 تائید شده
193 تأثیر مكمل جلبک اسپیرولینا (Spirulina sp.) بر رشد و تغذیه ماهي زبرا دانيو (Danio rerio Hamilton,1822) پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF> 1394 تائید شده
194 ترکیب اسیدهای چرب فیله خام و کباب شده کپور معمولی پرورشی (Cyprinus carpio) پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی 1394 تائید شده
195 مقايسه ترکيبات شيميايي عضله دو ماهي قباد (Scomberomorus guttatus) و کفشک زبان گاوی (Cynoglossus arel) پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0 1394 تائید شده
196 اهمیت بازاریابی مواد غذایی در افزایش ایمنی و امنیت غذایی مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها 1394 تائید شده
197 نقش بسته بندی های نوین مواد غذایی در افزایش ایمنی و امنیت غذایی مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها 1394 تائید شده
198 اثرات سموم باقی مانده در سبزیجات خوراکی بر سلامت انسان مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها 1394 تائید شده
199 نقش مدیریت شیلات و آبزی پروری در امنیت غذایی مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها 1394 تائید شده
200 مروری بر فرآوری و عمل آوری گوشت خوراکی نرم تنان مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها 1394 تائید شده