چکیده :

میگوی موزی (Fenneropenaeus merguiensis) یکی از گونه های بومی آب های ایران در خلیج فارس است که پراکنش آن در سواحل استان هرمزگان می باشد و به همراه میگوی سفید هندی در صیدگاه های سیریک، کلاهی، کوهستک، دارسرخ، شمال هرمز و بندرعباس صید می شود. این تحقیق به منظور تعیین میزان عناصر ضروری پروتئین، چربی، کربوهیدرات، فیبر، خاکستر و رطوبت در عضله میگوی موزی انجام شد. 3 کیلوگرم (38 نمونه) نمونه میگوی موزی از سواحل اسکله صیادی بندر شهید رجایی (استان هرمزگان) تهیه شدند. تجزیه و تحلیل داده ها با نرم افزار SPSS19 و به کمک آنالیز واریانس یکطرفه (ANOVA) انجام شد. در این تحقیق میانگین میزان پروتئین، چربی، رطوبت و خاکستر در عضله میگوی موزی به ترتیب 26/0±21/18، 02/0±92/0، 75/0±16/78 و 07/0±08/1 درصد محاسبه شد. درمورد میزان فیبر و کربوهیدرات در همه نمونه های مورد مطالعه صفر بود.

کلید واژگان :

ترکیبات شیمیایی، ارزش غذایی، میگوی موزی، عضله، خلیج فارس



ارزش ریالی : 300000 ریال
دریافت مقاله
با پرداخت الکترونیک