جستجو
جستجوی مقالات
جستجوی اعضا
جستجوی کتاب
جستجوی پایان نامه
جستجوی طرح های پژوهشی
جستجوی اختراعات
جستجوی ژورنال ها
مقالات
درباره شبکه
جشنواره
رکوردها
عضویت
خانه
عنوان مقاله
چکیده مقاله
کلمات کلیدی مقاله
محل پذیرش
کد شناسه مقاله
سال انتشار
نام نویسنده
برگزار کنندگان
نوع مقاله
نوع مقاله ...
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF>
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0
پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی
پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC
پذیرفته شده در مجلات علمی ترویجی
مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
چکیده مقاله پذیرفته شده در کنفرانس ها(فایل کامل مقاله بارگزاری گردد)
سایر
پذیرفته شده در مجلات نمایه شده در PUBMED
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با IF≥4
کل مقالات
زبان مقاله
زبان مقاله ...
فارسی
انگلیسی
عربی
سایر
ISSN
شروع جستجو
نمایش / عدم نمایش بخش جستجو
واکاوی نقش مدیریت دانش بر چابک سازی سازمانی در بین کارکنان بیمارستان شهید راثی شهرستان شاهین دژ
1401/07/29 20:10:54
نویسندگان :
رسول رنجبریان
زبان : فارسی
سال انتشار :
1397
محل پذیرش : چهارمین همایش بین المللی افق های نوین در علوم انسانی و مدیریت
«
1
»
دسته بندی مقالات
9119
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF>
3343
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0
4160
پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی
5727
پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC
1097
پذیرفته شده در مجلات علمی ترویجی
13795
مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
1314
چکیده مقاله پذیرفته شده در کنفرانس ها(فایل کامل مقاله بارگزاری گردد)
1255
سایر
36
پذیرفته شده در مجلات نمایه شده در PUBMED
88
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با IF≥4
مقالات تصادفی
Productivity and Efficiency Analysis of Iranian Banking Sector (2000-2011) Using Data Envelopment Analysis
1394/01/22 18:42:36
بهرهگیري از یک استراتژي نوین کنترلی در بازیاب دینامیکی ولتاژجهت بهبود کیفیت توان شبکههاي توزیع نیروي برق متصل به تولید پراکنده
1398/06/31 22:15:41
آسیبشناسی خطمشیگذاری دولت در عرصه خصوصیسازی برمبنای نظریه داده بنیاد
1396/11/30 15:35:34
تاثیر شش هفته تمرینات ایروبیک بر عزت نفس و شادکامی (مطالعه موردی:دختران مراجعه کننده به باشگاههای شهر ارومیه)
1396/08/05 11:34:57
Relationship Between Degree of Starch Gelatinization and Quality Attributes of Parboiled Rice During Steaming
1396/09/11 17:09:55