جستجو
جستجوی مقالات
جستجوی اعضا
جستجوی کتاب
جستجوی پایان نامه
جستجوی طرح های پژوهشی
جستجوی اختراعات
جستجوی ژورنال ها
مقالات
درباره شبکه
جشنواره
رکوردها
عضویت
خانه
عنوان مقاله
چکیده مقاله
کلمات کلیدی مقاله
محل پذیرش
کد شناسه مقاله
سال انتشار
نام نویسنده
برگزار کنندگان
نوع مقاله
نوع مقاله ...
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF>
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0
پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی
پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC
پذیرفته شده در مجلات علمی ترویجی
مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
چکیده مقاله پذیرفته شده در کنفرانس ها(فایل کامل مقاله بارگزاری گردد)
سایر
پذیرفته شده در مجلات نمایه شده در PUBMED
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با IF≥4
کل مقالات
زبان مقاله
زبان مقاله ...
فارسی
انگلیسی
عربی
سایر
ISSN
شروع جستجو
نمایش / عدم نمایش بخش جستجو
Relationship Between Degree of Starch Gelatinization and Quality Attributes of Parboiled Rice During Steaming
1396/09/11 17:09:55
نویسندگان :
Ebrahim TAGHINEZHAD
Mohammad Hadi KHOSHTAGHAZA
Saeid MINAEI
Toru SUZUKI
زبان : انگلیسی
سال انتشار :
2016
محل پذیرش : Rice Science
«
1
»
دسته بندی مقالات
9119
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF>
3343
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0
4160
پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی
5727
پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC
1097
پذیرفته شده در مجلات علمی ترویجی
13795
مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
1314
چکیده مقاله پذیرفته شده در کنفرانس ها(فایل کامل مقاله بارگزاری گردد)
1255
سایر
36
پذیرفته شده در مجلات نمایه شده در PUBMED
88
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با IF≥4
مقالات تصادفی
طوفان های گرد و غبار و تاثیرات آن بر محیط زیست ، سلامت مردم و اقتصاد جامعه
1394/04/21 13:01:23
بررسی ارتباط میان مهارت های مدیریتی، اثر بخشی گروهی و جوسازمانی
1394/08/04 20:24:13
اندرکنش شیمیایی در حذف یون های روی از پساب های سنتزی به وسیله فلوتاسیون یونی
1396/12/14 14:54:13
مروری بر تأثیر مصرف پروتئین آب پنیر در جلوگیری از بیماری های متابولیک
1394/10/07 10:57:31
تبیین و بررسی اصل انصاف و کد خدامنشی و جایگاه آنها در حل و فصل اختلافات بین المللی
1401/05/09 11:07:25