چکیده :

بهمنظور بررسی اثر کاربرد اسید سالیسیلیک بر آنزیمهای آنتیاکسیدان برگ برنج )رقم طاار هاما ی ( تحا تان موری، پژوهشی در سال 4931 در دانشگاه آزاد اسلامی واحد آی الله آملی اناا ررت بدی منظاور در مرحلاه ساه بررای، ریاهچههای مورد مطالعه با سه سطح ن ک کلریدسدیم )مامل صفر، 14 و 04 میلیمولار NaCl ( و سه سطح اسید سالیسیلیک 4 و یک میلیمولار( تی ار / )مامل صفر، 5 رردیدند تعالی آنزیمهای آنتیاکسیدان کاتاالاز و آساووربا پراکسایداز باا رو اسپوتروتتومتری تعیی مد مطابق نتایج، کلرید سدیم اثر معنیداری بر میزان تعالی آنزیمهای کاتالاز و آسووربا پراکسیداز دام ، اما اثر تی ار اسید سالیسیلیک بر آنزیم کاتالاز معنیدار نبود اثرا متقابل تی ارهای کلرید سدیم و اسید سالیسیلیک نیاز حاکی از وجود اختلاف معنیدار از لحاظ میزان آنزیمهای یادمده بود تعالی ای آنزیمها با اتزای موری بهطور معنای داری 4 میلیمولار نیز در مرایط بدون موری و ماوری میلای ماولار / نسب به تی ار ماهد اتزای یات اسید سالیسیلیک 5 NaCl باعث اتزای معنیداری در تعالی ای آنزیمها رردید بهطورکلی، نتایج نشان داد کاه اساید سالیسایلیک باا تشادید اتازای تعالی آنزیمهای آنتیاکسیدانی کاتالاز و آسووربا پراکسیداز )تا حد متوسط موری( باعث پالای کارآمدتر اناوا اک سایژن تعال رردید

کلید واژگان :

آسووربا پراکسیداز، اسید سالیسیلیک، برنج، کاتالاز، کلرید سدیم



ارزش ریالی : 350000 ریال
دریافت مقاله
با پرداخت الکترونیک