چکیده :

در اين پژوهش؛ جهت بررسي تاثير اندازه ذرات پودربر استحكام خمشي و جذب آب بدنه هاي كاشي كف تك پخت، بدنه هايي از كاشي كف، با محدوده هاي معيني از دانه بندي، به روش پرس پودر شكل داده شده و مورد بررسي قرارگرفتند. پودر مورد استفاده در تهيه بيسكويتهاي بدنه، ازيك فرمول مشخص و با رطوبت يكسان، از دستگاه اسپري دراير بدست آمده و به روش پرس پودر با ميزان فشار يكسان ، شكل داده شدند. بررسي خواص بدنه هاي ساخته شده نشان مي دهد كه هرمحدوده از اندازه هاي پودردر ايجاد خواصي معين در بدنه نهايي تاثير قابل ملاحظه اي دارد. بررسي بدنه هاي كاشي كه با نسبتهاي متفاوتي از پودرهاي مختلف ساخته شده بودند نشان مي دهد كه براي نيل به خصوصيات مطلوب در يك بدنه كاشي نياز به دانه بندي هاي متفاوت مي باشد. جابجايي وحركت ذرات پودر در هنگام شكل گيري يك بدنه كاشي كه با نيرو محركه فشار پرس صورت مي پذيرد،عامل مهمي درايجاد تراكم در بدنه بيسكويت مي باشد. افزايش تراكم در يك بيسكويت با كاهش تخلخل همراه بوده و عامل مهمي در افزايش استحكام خمشي و كاهش جذب آب مي باشد.

کلید واژگان :

توزيع اندازه ذرات پودر، گرانول ، استحكام خمشي، جذب آب



ارزش ریالی : 300000 ریال
دریافت مقاله
با پرداخت الکترونیک