چکیده :

به منظور بررسی اثرات متقابل عناصر فسفر و روی در دو رقم سویا آزمایشی گلدانی به¬صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی و در سه تکرار در سال زراعی 1390 انجام شد. فاکتورهای مورد آزمایش شامل فاکتور Aبا سه سطح فسفر (صفر، 50 ،100 میلی گرم بر کیلوگرم) از منبع سوپرفسفات تریپل و فاکتور B با سه سطح روی (صفر، 5، 10 میلی گرم بر کیلوگرم) از منبع سولفات روی و فاکتورC دو رقم سویا شامل تلار (BP) و ساری (JK) بود. نتایج نشان داد از نظر میزان روغن و پروتئین بذر، بین دو رقم اختلافی از نظر میانگین آماری وجود نداشت.

کلید واژگان :

اثرات متقابل، روی، سویا، فسفر.



ارزش ریالی : 300000 ریال
دریافت مقاله
با پرداخت الکترونیک