چکیده :

به منظور بررسی اثرات مقادیر سیلیس، روی و آهن بر برخی خصوصیات کیفی در کشت مجدد برنج، آزمایشی در سال زراعی 1390 به صورت مزرعه ای در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در 3 تکرار و در 2 سطح مصرف و عدم مصرف انجام گرفت که تیمار های آزمایشی شامل کاربرد مقدار توصیه شده عناصر آهن (5/2 در هزار)، روی (2 در هزار)، سیلیس (3 در هزار)، آهن + روی، آهن + سیلیس، سیلیس + روی، آهن + سیلیس + روی كه به همراه شاهد در نظر گرفته شد. نتایج نشلن داد که آهن، سیلیس و روی بر اکثر صات کیفی اثر معنی دار دارد و سبب افزایش کیفیت برنج می گردد.

کلید واژگان :

برنج، سیلیس، آهن، روی، کیفیت



ارزش ریالی : 300000 ریال
دریافت مقاله
با پرداخت الکترونیک