چکیده :

بسیاری از تحقیقات انجام پذیرفته درباره آنزیم های تثبیت شده ناشی از تحقیقات و پیشرفت هایی است که در چهل سال اخیر به دست آمده است. بعلاوه شماری از تحقیقات درباره نحوه ایجاد آنزیم های تثبیت شده و ویژگیها و کاربردهای آن ارائه شده است، اما در این تحقیقات جنبه های تجاری فرآیندهای زیستی تثبیت آنزیم در صنایع غذایی مورد بررسی قرار نگرفته است. شاید این امر به این دلیل است که افراد تمایلی به جایگزینی فرآیندهای آنزیمی محلول ندارند یا شاید هم دلیل آن این است که در اکثر صنایع، محصولات با ارزش افزوده پایین و سود اندک باید ارائه شود. با این حال تکنولوژی تثبیت آنزیم از جنبه های بسیاری مورد توجه همگان قرار دارد. بهترین مثال استفاده از آنزیم های تثبیت شده در تولید شربت ذرت با فروکتوز بالا(HFCS) مشاهده می شود. با استفاده از گلوکز ایزومراز تثبیت شده این شربت فراهم می آید. HFCS یکی از محصولات منحصر به فردی است که با فرآیند تثبیت آنزیم تهیه می شود.

کلید واژگان :

تثبیت آنزیم، شربت ذرت، فروکتوز، گلوکز ایزومراز



ارزش ریالی : 300000 ریال
دریافت مقاله
با پرداخت الکترونیک