چکیده :

مواد غذایی همواره دارای مشتری زیاد و کاربرد عمومی هستند به همین گاهی ممکن است افراد سودجو و متقلب به فکر استفاده از بازار پرفروش و پررونق آن بیفتند و برای کم کردن هزینه¬های تولید و به دست آوردن سود بیشتر دست به تقلب در مواد غذایی بزنند که از این راه سلامت مردم را به خطر می¬اندازند. تقلبات رایج اغلب در مواد غذایی مورد نیاز و پرمصرف مانند فرآورده¬های غلات، فرآورده¬های لبنی، فرآورده¬های گوشتی، ادویجات، عسل، چای و برخی فرآورده¬های کنسروی مانند رب¬گوجه¬فرنگی صورت می¬گیرد که برخی از آن¬ها تهدیداتی جدی برای سلامتی به حساب می¬آیند و منجر به عوارض جبران ناپذیری می¬گردند. علاوه بر این تقلبات مواد غذایی از لحاظ اقتصادی و فرهنگی نیز موجب بروز مشکلاتی در جامعه می¬گردد. بنابراین برای مقابله با متقلبین و کنترل تقلبات در مواد غذایی آشنایی با این موارد و روش¬های تشخیص آن¬ها امری ضروری است. این مقاله به مهم¬ترین تقلبات موجود در مواد غذایی و سریع¬ترین و مطمئن¬ترین راه¬های شناسایی آن¬ها می-پردازد.

کلید واژگان :

تقلبات موادغذایی، روش¬های تشخیص، مواد غذایی پرمصرف



ارزش ریالی : 300000 ریال
دریافت مقاله
با پرداخت الکترونیک