چکیده :

بنا به تعريف، زماني امنيت غذايي وجود دارد كه همه مردم در تمام اوقات داراي دسترسي فيزيكي و اقتصادي به غذاي كافي، سالم و مغذي براي تامين نيازهاي تغذيه اي خود باشند. دسترسي به غذاي كافي و مطلوب و سلامت تغذيه اي از محورهاي اصلي توسعه، سلامت جامعه است .در حال حاضر عمده ترين متوليان حوزه سلامت و امنيت غذايي جامعه سه وزارتخانه جهاد كشاورزي ، وزارت صنعت و معدن و تجارت و وزارت بهداشت هر كدام در حوزه وظايف و اختيارات خود داراي قوانيني هستند . فرا بخشي بودن موضوع امنيت غذايي ضمن موازي كاري و تداخل در روند اجراي قوانين در بخش ها و زير بخش هاي مختلف سازمان ها و ارگان هاي موجود، گاه موجب تحميل هزينه هاي سنگين به آحاد جامعه شده و اجراي برنامه هاي سياستگذاري شده در زمينه توليد، نگهداري، فرآوري، توزيع و مصرف و در نهايت سلامت را دچار اختلال مي كند. ايجاد بستر مناسب جهت هماهنگي و تعامل هر چه بيشتر در اجراي قوانين بين سازمان ها وارگان هاي درگير در مقوله سلامت و امنيت غذايي كشور ضروري به نظر مي رسد. هدف از این تحقیق، بررسی آلودگی های دریایی، خصوصاً آلودگی های خلیج فارس و دریای عمان و تأثیرات این آلاینده ها بر امنیت غذایی جوامع است. در این تحقیق آلودگی های دریایی و تأثیر آن بر امنیت غذایی جامعه به طور کامل مورد بحث و بازبینی قرار گرفته است.

کلید واژگان :

منابع آلوده کننده، خلیج فارس، دریای عمان، امنیت غذایی.



ارزش ریالی : 300000 ریال
دریافت مقاله
با پرداخت الکترونیک