چکیده :

آبزی پروری علم پرورش انواع آبزیان شامل ماهیان، دوزیستان، سخت پوستان و گیاهان آبزی تحت شرایط کنترل شده می باشد و پرورش ماهی شاخه ای از این علم است ماهی موجودی خونسرد بوده و دارای کیفیت مناسبی نسبت به سایر فرآورده هاست همچنین دارای کمترین عوامل بیماری زای مشترک با انسان میباشد هدف از تحقیق حاضر بررسی فلور باکتریایی ماهیان سوف پرورشی در ارومیه می باشد مواد و روش کار: طی یک ماه تحقیق و بررسیاز ماهیان سوف پرورشی ارومیه جهت بررسی میزان آلودگی باکتریا ییشان از ۶۰ ماهی تازه صید شده عمل نمونه برداریاز سه منطقه باله ، پوست، و محوطه بطنی به عمل آمد. جهت کشت باکتری هااز محیط کشت تی اس آ استفاده شد که نمونه ها پس از کشت به دمای ۲۵ درجه سانتی گراد منتقل می شدند. پس از ۲۴ تا ۴۸ ساعت پرگنه های باکتریایی آغاز به رشد نمودند که جهت تشخیص و بررسی بیشتر از آنها لام میکروسکوپی تهیه گردید. از مجموع ۱۶۵ نمونه ( ۵۵ پوست ، ۵۵ باله، و ۵۵ محوطه بطنی) ۳۸ نمونه پوست ۱۰ نمونه باله و ۲۱ نمونه محوطه بطنی گونه های یرسینیا ، و ۶ نمونه محوطه بطنی باکتری رنی باکتریوم سالمو نیتا روم جداسازی گردیدند با وجود رشد کنونی جمعیت دنیا ، تولید هر چه بیشتر پروتئین حیوانی از اهمیت زیادی برخوردار است. کشت آبزیان بدلایل زیادی به عنوان عمومی ترین و موثرترین راهکار جهت تولید پروتئین در آینده دنیا شناخته شده است

کلید واژگان :

کلمات کلیدی: ماهی، سوف، ارومیه ، فلور باکتریایی



ارزش ریالی : 100000 ریال
دریافت مقاله
با پرداخت الکترونیک