چکیده :

قارچ گانودرما )جا نافزا، ریشی( که با نا مهای Ganoderma Lucidium و lingzhi شناخته می شود در طب سنتی چین نماد زندگی شاد، شانس، سلامتی و طول عمر و حتی جاودانگی است. قارچ ریشی یا گانودرما یک قارچ قهوه ای مایل به ارغوانی با ساقه بلند، هاگ های قهوه ای و کلاهکی به شکل بادبزن با ظاهری براق و پوشیده از لاک است. گانودرما بر روی چو بهای پوسیده یا کنده های درخت رشد م یکند. قارچ گانودرما یک قارچ ۱ ساله است که جزء قارچ های قرمز محسوب می شود، باید گفت که این قارچ شناخته شده یکی از کامل ترین مواد غذایی در جهان محسوب می شود که خواص درمانی فراوانی دارد و امروزه به عنوان شگف تانگیزترین دارو برای درمان انواع بیماری های مختلف شناخته شده است. قارچ گانودرما از محصولات غذایی بسیار محبوبی است که با یادگیری نحوه پرورش و کشت آن می توان سود قابل توجهی به دست آورد. قارچ گانودرما یکی از مفیدترین و بهترین قار چهای جهان است که به دلیل داشتن خواص منحصر به فردش از زمان های گذشته مورد توجه بوده است. در گذشته این قارچ به طور طبیعی کشت می شد. اما با گذر زمان و شناخته شدن بیش از پیش این قارچ، نیاز بازار برای مصرف گانودرما بالا رفت و دیگر قارچ جنگلی پاسخگوی آن نبود. از طرفی قارچ جنگلی به دلیل رشد در محیط طبیعی آفت های خاص خودش را داشت و خواص موجود در آن ه مپایه نوع پرورشی آن نبود. به همین دلیل متخصصان تصمیم به کشت این قارچ در محیط مصنوعی و صنعتی گرفتند تا بتوانند با نظارت های کامل علمی ترکیبات فعال قارچ گانودرما و اثرات آن را چند برابر کنند. کاشت و پرورش این قارچ ارزشمند در بسیاری از نواحی خاوردور به ویژه کره، ژاپن و چین انجام م یشود. محبوبیت این قارچ به دلیل آن است که در طب سنتی از آن برای درمان بسیاری از بیمار یها از جمله سرطان بهره گرفته می شود.

کلید واژگان :

کشت، قارچ، گانودرما، خواص درمانی



ارزش ریالی : 150000 ریال
دریافت مقاله
با پرداخت الکترونیک