جستجو
جستجوی مقالات
جستجوی اعضا
جستجوی کتاب
جستجوی پایان نامه
جستجوی طرح های پژوهشی
جستجوی اختراعات
جستجوی ژورنال ها
مقالات
درباره شبکه
جشنواره
رکوردها
عضویت
خانه
عنوان مقاله
چکیده مقاله
کلمات کلیدی مقاله
محل پذیرش
کد شناسه مقاله
سال انتشار
نام نویسنده
برگزار کنندگان
نوع مقاله
نوع مقاله ...
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF>
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0
پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی
پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC
پذیرفته شده در مجلات علمی ترویجی
مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
چکیده مقاله پذیرفته شده در کنفرانس ها(فایل کامل مقاله بارگزاری گردد)
سایر
پذیرفته شده در مجلات نمایه شده در PUBMED
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با IF≥4
کل مقالات
زبان مقاله
زبان مقاله ...
فارسی
انگلیسی
عربی
سایر
ISSN
شروع جستجو
نمایش / عدم نمایش بخش جستجو
تاثیر ریزنمونه ها و هورمون های رشد در باززائی مستقیم گیاه دارویی زرین گیاه. Boiss Dracocephalum kotschy با استفاده از تکنیک کشت بافت.
1395/10/28 07:24:23
نویسندگان :
Mahmoud Otroshy
kosar moradi
زبان : فارسی
سال انتشار :
1391
محل پذیرش : فصلنامه داروهای گیاهی
«
1
»
دسته بندی مقالات
9098
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF>
3342
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0
4088
پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی
5672
پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC
1095
پذیرفته شده در مجلات علمی ترویجی
13547
مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
1308
چکیده مقاله پذیرفته شده در کنفرانس ها(فایل کامل مقاله بارگزاری گردد)
1164
سایر
36
پذیرفته شده در مجلات نمایه شده در PUBMED
88
پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با IF≥4
مقالات تصادفی
تعيين مرز زيست چينه اي بارمين پسين- آپتين پيشين در تواليهاي کرتاسه زيرين براي اولين بار در غرب حوضه رسوبي کپه داق
1394/03/03 12:19:28
ایزومرهای ترانس و روش های کاهش آن ها در روغن های نباتی
1395/11/20 09:58:41
ارتباط بین هوش عاطفی و تعهد سازمانی در کارکنان اداره ی ورزش و جوانان استان ایلام
1394/04/09 07:43:56
سازمان و کارکردهای کمیسیون ماده صد قانون شهرداری
1394/05/21 01:43:26
Effect of Actinidin on the Protein Solubility, Water Holding Capacity, Texture, Electrophoretic Pattern of Beef, and on the Quality Attributes of a Sausage Product
1397/11/21 11:00:13