لیست آخرین مقالات

ردیف عنوان مقاله نوع مقاله سال وضعیت
1 ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کم‌چرب پروبیوتیک حاوی نشاسته ذرت و عصاره گیاه چویل پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC 1399 تائید شده
2 ویژگی ها و کاربردهای گیاه دارچین در مواد غذایی مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها 1396 تائید شده
3 تأثیر آنتی اکسیدانی عصاره بذر گیاه زنیان و دارچین در پایداری اکسیداتیو روغن سویا مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها 1396 تائید شده