چکیده :

در این تحقیق اثر تیمار حرارتی بر روی آرد چوب گونه صنوبر بر خواص کششی کامپوزیت ساخته‌شده از پلی‌لاکتیک‌اسید- آرد چوب صنوبر مورد ارزیابی قرار گرفت. به این منظور ذرات آرد چوب صنوبر در اندازه مش 60 تهیه و در سه سطح دمایی 175، 185 و 195 درجه سانتی‌گراد در آون تحت تیمار حرارتی قرارگرفته و پس‌ازآن به همراه پلی‌لاکتیک‌اسید در اکسترودر دوماردون ناهمسوگرد مخلوط و محصول نهایی به‌وسیله روش قالب‌گیری‌فشاری فراوری گردید. مطابق با یافته¬های تحقیق مشخص شد که با افزایش دمای تیمار حرارتی، مقاومت کششی و مدول یانگ کامپوزیت افزایش می¬یابد. بیشترین مقادیر مقاومت کششی و مدول بانگ مربوط به کامپوزیتی بود که در آن آرد چوب صنوبر در دمای 195 درجه سانتی‌گراد تحت تیمار حرارتی قرارگرفته بود. در کل با توجه به نتایج این تحقیق می‌توان عنوان کرد که انجام تیمار حرارتی بر روی آرد صنوبر می‌تواند با افزایش پیوند بین پلی‌لاکتیک‌اسید و آرد چوب صنوبر در فصل مشترک محصول، به بهبود خواص کاربردی این قبیل کامپوزیت‌ها منجر گردد.

کلید واژگان :

کامپوزیت، پلی‌لاکتیک‌اسید، آرد چوب صنوبر، تیمار حرارتی، مقاومت کششی، مدول یانگ.



ارزش ریالی : 300000 ریال
دریافت مقاله
با پرداخت الکترونیک