چکیده :

از جمله بیماری های مهم در ابزی پروری بیماری استرپتوکوکو آنتروکوکوز است که یک بیماری عفونی سپتی سمیک ناشی از کوکسی های گرم مثبت در ماهیان آبهای شیرین و شور می باشد . که در چند دهه اخیر خسارات اقتصادی جبران ناپذیری را به بار آورده است. هدف از این پژوهش بررسی شناسایی کوکسی های گرم مثبت بیماری زا در مزارع پرورش قزل آلای رنگین کمان در شهرستان ارومیه می باشد مواد و روش کار: در این زمینه از مزارع مشکوک به بیماری تعداد 60 نمونه ماهی قزل آلای رنگین کمان برداشته شد و پس از بررسی وثبت مشخصات بالینی ماهیان بیمار و تلف شده از اندام داخلی که شامل بافت کلیه ماهیان بیمار می باشد . نمونه برداری شده و پس از انجام کشت و تست های بیوشیمیایی نتایج زیر قرائت گردید. در مجموع 21 نمونه آلوده به کوکسی گرم مثبت شناخته شدند و 2 گونه باکتری شامل 12 نمونه استرپتوکوکوس اینیایی و 9 نمونه استرپتوکوکوس میلری تشخیص داده شد

کلید واژگان :

باکتری گرم مثبت , قزل آلا, ارومیه



ارزش ریالی : 100000 ریال
دریافت مقاله
با پرداخت الکترونیک