درباره شبکه

شبکه علمی، شبکه پژوهشگران، انجمن محققان، انجمن پژوهشگران
 

درباره شبکه پژوهشگران ایرانی:

شبکه پژوهشگران ایرانی، شبکه اجتماعی علمی و پژوهشی است که تنها پژوهشگران و مخترعان ایرانی می توانند در آن عضو شوند و با اشتراک گذاشتن مقالات، طرح ها، اختراعات و ... و معرفی فعالیتهای پژوهشی خود شرایط لازم، جهت رشد و توسعه ملی را فراهم آورند. هر پژوهشگر عضو شده در شبکه با توجه به منابع اشتراک گذاشته خود می تواند اعتبار و امتیاز اخذ نموده و دسترسی رایگان به منابع علمی و اطلاعاتی موجود در سایت داشته باشد. با ثبت مقالات پذیرش شده در سایت شبکه و دریافت اعتبار پژوهشی نه تنها موجب اشتراک دانش در بین ایرانیان می گردد بلکه مالکیت علمی آن برای نویسندگان محرز شده و از سوء استفاده های احتمالی جلوگیری خواهد شد، علاوه بر این با اشتراک آنها میزان ارجاعات و مستندات به مقالات علمی خود را افزایش خواهد داد.

با عضویت در شبکه پژوهشگران ایرانی و دریافت کد پژوهشگری از رتبه پژوهشی خود در بین پژوهشگران آگاهی یافته و میزان ارجاعات و آنالیز فعالیتهای پژوهشی شما نیز مشخص می گردد و معرفی کاملی از فعالیتهای علمی پژوهشگر(کتابها، طرح های پژوهشی، اختراعات و... ) خواهد داشت، ضمن اینکه امکان ارتباط گسترده میان پژوهشگران در زمینه های علمی مشترک فراهم آمده و از اساتید و پژوهشگران برتر نیز تقدیر خواهد شد و همچنین در صورتی که شخصی از مقالات و پژوهشهای شما سوء استفاده کرده باشد، معرفی خواهد شد، همچنین اخیرا شرایط درآمدزایی نیز برای پژوهشگران با ثبت فروشگاه پژوهشی نیز به امکانات شبکه افزوده شده است.
و اما از اهداف اصلی شبکه پژوهشگران ایرانی ارتباط بین بخشهای تحقیقاتی، مطالعاتی و R&D صنایع داخلی با پژوهشگران و مخترعان می باشد به گونه ای که با استفاده از اختراعات، اکتشافات و ایده های خلاقانه پژوهشگران ایرانی بخش تولید داخلی را تحرک بخشد و با برگزاری سمینارهای کاملا تخصصی هر صنعت، مدیران و مهندسان واحدهای تولیدی را رو در روی پژوهشگران داخلی مرتبط با آن صنایع قراردهد، همچنین شبکه پژوهشگران ایرانی تاکید ویژه ای بر رعایت اخلاق علمی و پژوهشی دارد و بدنبال فرهنگ سازی و جلوگیری از سرقت علمی و سوء استفاده های احتمالی در این زمینه می باشد.
 
اهداف شبکه پژوهشگران ایرانی:
 
· هر پژوهشگر عضو شده در شبکه با توجه به فعالیتهای پژوهشی اشتراک گذاشته خود و امتیاز و اعتبار پژوهشی اخذ نموده می تواند دسترسی رایگان به منابع علمی، اطلاعاتی و امکانات موجود در سایت داشته باشد.
· ارتباط بین بخش های تحقیقاتی، مطالعاتی و R&D صنایع داخلی با پژوهشگران
· آشنایی با اساتید و پژوهشگران مرتبط با فعالیتها و علاقه مندی های علمی پژوهشگر
· ایجاد درآمدزایی برای پژوهشگران(راهنمای راه اندازی فروشگاه آنلاین پژوهشی)
· اطلاع از رتبه پژوهشی و سطح پژوهشگری
· معرفی کامل فعالیتهای علمی پژوهشگر(کتابها، طرح های پژوهشی، اختراعات و... ) و ایجاد رزومه علمی تحت وب برای هر پژوهشگر
· معرفی و تقدیر از پژوهشگران برتر
· بررسی و آنالیز مقالات علمی پژوهشگران و نقد و بررسی مقالات
· فرهنگ سازی اخلاق علمی و پژوهشی و مستند نمودن مقالات علمی پژوهشگران، جلوگیری از سرقت علمی و سوء استفاده های احتمالی
· اخذ کد پژوهشگری برای همه پژوهشگران و استاندارد سازی فعالیتها و امتیازات پژوهشی
· ایجاد انجمن ها و کمپین های علمی گوناگون
· استخراج رکوردهای علمی(تعداد مقالات پژوهشگران، مقایسه مجلات علمی، کنفرانس ها، سطح پژوهشی و تعداد مقالات رشته های مختلف و ...)
· آگاهی از فراخوانهای علمی، آموزشی و پژوهشی
 

مالکیت شبکه:

 

شبکه دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشد و فعالیتهای آن تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است، سایت شبکه پژوهشگران ایرانی متعلق به موسسه کهن طرود شمال دانش گستر(وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامیمجوز نشر دیجیتال، مجوز رسانه کاربر محور و مجوز کانون آگهی و تبلیغاتی بوده و مدیریت آن به عهده جناب آقای محسن کلیج به عنوان مدیرشبکه و جناب آقای علی صابری به عنوان دبیر شبکه می باشد. این موسسه بنابر مأموریت خویش دایر بر صیانت از میراث فکری علوم انسانی و اشاعۀ آن، عزم راسخ دارد تا برای منابع علمی رو به رشد چاره‌انديشي نماید و اهداف عنوان شده در بالا را از راه اندازی سایت شبکه پژوهشگران ایرانی مد نظر دارد.
 
باتوجه به گستردگی سایت شبکه و تعداد بالای اعضای آن سازمان ها و نهادهای پژوهشگر محور و حتی اشخاص حقیقی می توانند 
- درخواست همکاری و مشارکت
- درخواست سرمایه گذاری و مالکیت
- اجرای پروژه های علمی و اینترنتی و همکاری در این خصوص
- و ...
از طریق ایمیل irangn.ir@gmail.com به دفتر شبکه ارسال نمایند.
 
در صورتی که عضو سایت می باشید، می توانید از طریق "ارسال درخواست پشتیبانی" در قسمت پروفایل خود با تیم پشتیبانی سایت ارتباط برقرار نمایید و در صورتی که عضو سایت نمی باشید از طریق بخش ارتباط با ما در صفحه اول سایت پیام خود را ارسال نمایید.
  
 

باتوجه به ماهیت شبکه اجتماعی بودن سایت و تعداد بالای اعضاء، امکان پاسخگویی تلفنی وجود ندارد


ایمیل: irangn.ir @ gmail.com

 


 

 عضویت در شبکه پژوهشگران ایرانی

 

 استندهای شارژر موبایل

دفتر پیشخوان پارسا    نیازمندی های املاک