بررسی ویژگی های فیزیکوشیمایی برخی واریته های زیتون و تفاله حاصل از روغنکشی و بررسی امکان کاریرد تفاله در صنایع غذایی
1395/11/07 00:31:46
نوع همکاری : همکار
کارفرما : دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
سال طرح : 1387
مشاهده سایر طرح های زهرا بیگ محمدی
در این طرح واریته های مختلف زیتون انتخاب شدند و پس از روغنکشی و بررسی میزان روغن و پروفایل اسیدهای چرب آن ها، ترکیب تفاله حاصل از روغنکشی نیز ارزیابی گردید و به عنوان پرکننده یا فیلر در تهیه فرآورده های گوشتی به منظور بهبود بافت و .. مورد استفاده قرار گرفت.