بررسی ارتباط بین میزان انتقال مجدد قندهای محلول ساقه در ژنوتیپ های مختلف گندم با عملکرد بالا و مقاومت به خشکی در شرایط تنش رطوبت
1396/09/13 08:49:23
نوع همکاری : همکار
کارفرما : دانشگاه رازی
سال طرح : 1391
مشاهده سایر طرح های مجید عبدلی
گندم نقش مهمی در جیره غذایی دارد ولی تنش های محیطی به خصوص تنش خشکی سبب کاهش میزان تولید آن می گردد. بر همین اساس تحقیقی به منظور بررسی ارتباط بین میزان انتقال مجدد قندهای محلول ساقه در ژنوتیپ های مختلف گندم با عملکرد بالا و مقاومت به خشکی در شرایط تنش رطوبتی پس از گرده افشانی در منطقه کرمانشاه به مرحله اجرا در آمد.