اثر های زمان سرزنی و حذف آبیاری قبل از برداشت بر ویژگی های کمی، کیفی و زودرسی انگور عسکری در منطقه سی سخت
1395/10/10 14:29:46
نوع همکاری : مجری
کارفرما : مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی یاسوج
سال طرح : 1391
مشاهده سایر طرح های بیژن کاوسی
اين پژوهش به منظور بررسي اثرات سطوح مختلف زمان سرزنی شاخه و زمان قطع دور آبیاری بر ویژگی های کمی و کیفی و زودرسی انگور عسكري طي سال هاي 1392-1390 انجام می گردد. آزمایش به صورت فاكتوريل كه فاكتور اول شامل تيمار زمان سرزني شاخه با 3 سطح ( بعد از تشکیل میوه، مرحله غوره ، مرحله تغییر رنگ حبه ها) و فاكتور دوم شامل تيمار حذف آبیاری در 3 سطح (شاهد، 70 روز، 80 و 90 روز بعد از تمام گل) در قالب طرح بلوك هاي كامل تصادفي با چهار تكرار اجرا خواهد گرديد. فاكتور هاي مربوط به اندازه گيري کیفیت ميوه شامل متوسط وزن تك حبه، متوسط حجم حبه، متوسط طول و عرض تك حبه مي باشد. فاكتور هاي مربوط به اندازه گيري كيفيت آب ميوه شامل درصد كل مواد جامد محلول (% TSS)، واكنش آب ميوه (pH) ، درصد اسيديته كل %TA))، فاكتور هاي مربوط به كميت خوشه شامل اندازه گيري متوسط وزن خوشه، متوسط وزن ميوه در يك خوشه، متوسط تعدادحبه در خوشه، متوسط وزن چوب خوشه و متوسط طول محور خوشه مي باشد. همچنین میزان رطوبت خاک، پتانسیل آب برگ و دمای داخل تاج ثبت خواهد شد. داده هاي بدست آمده، با نرم افزار آماري MSTATC مورد تجزيه آماري و مقایسه میانگین ها با آزمون دانکن قرار خواهند گرفت.