نوع همکاری : همکار
کارفرما : شرکت غله وخدمات بازگانی منظقه2
سال طرح : 1393
مشاهده سایر طرح های مریم شمشیرساز
گندم اهمیت زیادی در تأمین غذای انسان دارد به طوری که حداقل در یک وعده روزانه به صورت نان مصرف می شود. در ایران گندم نسبت به سایر محصولات بیشترین سطح زیر کشت را دارد. در این مطالعه اثر میزان دما و زمان نگهداری، درصد بوجاری، غلظت گاز ازون و درصد گازهای نیتروژن و دی اکسید کربن روی ویژگی های فیزیکی، شیمیایی و میکروبی گندم با هدف کاهش ضایعات گندم مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد اثر بوجاری بر افت مفید و غیرمفید، هکتولیتر، وزن هزاردانه، اثر زمان بر افت مفید و و عدد فالینگ، اثر گاز دی اکسید کربن بر افت مفید، pH ، غیرمفید، هکتولیتر، وزن هزاردانه، شاخص گلوتن و اثر دما بر وزن هزاردانه، pH وزن هزار دانه، گلوتن مرطوب و اسیدیته، اثر گاز ازون بر میزان هکتولیتر و در این مطالعه با افزایش سطح دی اکسید .)p<1/ و عدد فالینگ معنی دار شد ) 11 pH ، شاخص گلوتن 2 گرم افزایش و گلوتن / 1 درصد کاهش، هزاردانه معادل 68 / کربن در بسته ها، در میزان افت مفید معادل 41 1 کیلوگرم بر صد لیتر و / 2 درصد افزایش مشاهده شد. با افزایش سطح ازون، هکتولیتر معادل 7 / معادل 25 1 افزایش یافت. / معادل 2 pH