بررسی حساسیت باکتری های اشرشیاکولی و استافیلوکوکوس اورئوس نسبت به الکل، کلروهگزیدین، بتادین و درموسپت و سورفوسپت قبل و بعد از
1395/10/14 23:13:23
نوع همکاری : همکار
کارفرما : مرتضوی
سال طرح : 1395
مشاهده سایر طرح های محمد طاهری
سازمان سلامت جهانی بر این عقیده است که مقاومت ضدمیکروبی یک خطر رو به رشد و جدی در زمینه سلامت عمومی جهانی محسوب می شود که فرایند درمان و پیشگیری موثر بیماری های ناشی از انگل ها، ویروس ها و قارچ ها را به خطر می اندازد. بر اساس سازمان سلامت جهانی، AMR در تمام مناطق جهان می تواند حضور داشته باشد، پس فعالیت های جهانی به منظور غلبه بر این موضوع نیاز است. در این مطالعه حساسیت باکتری های اشرشیاکولی و استافیلوکوکوس اورئوس را نسبت به الکل، بتادین، کلروهگزاداین ودرموسپت و سورفوسپت قبل و بعد از تابش RF اندازه گیری و آنالیز می شود.