اثرات ال کارنتین برپارامتر های متابولیکی خون و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی ماده تا سن 10 روزگی
1394/09/28 22:04:52
مقطع : کارشناسی ارشد
دانشگاه : آزاد ساوه
تاریخ دفاع : 1392/06/22
اساتید راهنما : دکتر نصر
اساتید مشاور : دکتر خیری
اساتید داور : دکتر یوسفی
مشاهده سایر پایان نامه های علیرضا قراگوزلو
این آزمایش جهت بررسی تاثیر استفاده از مکمل ال کارنیتین بر عملکرد ؛خصوصیات لاشه و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی تا سن ده روزگی طراحی و انجام گرفت؛این آزمایش در قالب طرح کاملا تصادفی و با استفاده از 240 قطعه جوجه گوشتی ماده سویه راس 308 انجام گرفت؛که در چهار تیمار و هر تیمار مشتمل سه تکرارطبقه بندی شدند ؛به ترتیب دریافت کننده جیره غذائی پایه(گروه شاهد) و جیره پایه بهمراه ال کارنیتین در سه سطح 100؛200و300 میلی گرم در هر کیلو گرم جیره بودندکه از روز اول تا دهم در پن های مجزا و با شرایط یکسان پرورش یافتند .
در روز های اول ؛سوم؛ هفتم و دهم پرورش اطلاعات مربوط به راندمان پرورشی (مصرف خوراک؛وزن لاشه و امعا ءو احشاء) و فراسنجه های خونی اندازه گیری؛ بررسی و ثبت و بر اساس انالیز واریانس و میانگین چند دامنه ای دانکن مورد ارزیابی آماری قرار گرفت.