مقطع : کارشناسی
دانشگاه : دانشگاه آزاد اسلامی
تاریخ دفاع : 1390/11/12
اساتید راهنما : مهندس رسول وظیفه شناس
اساتید مشاور :
اساتید داور :
مشاهده سایر پایان نامه های سیده فخرالسادات قادری آلهاشم
گردشگري به عنوان گونهاي خاص ازنحوة گذراندن اوقات فراغت،داراي گردش مالي بسيار عظيمي در اقتصاد وبازارجهاني است.اين صنعت به عنوان بزرگترين وسودآورترين صنعت جهان،رشد فزايندهاي درسبداقتصادي كشورهاي دنيا داشته است. بشر با گسترش گردشگری چیزی فراتر از اقتصاد به دست آورده و آن گسترش صلح و دوستی و حفظ حقوق انسان و طبیعت و ارتقای سطح فرهنگ و هنرهای مستظرفه و تکامل فرهنگ غذایی و... است.این ارزش ها بسیار ارزشمندتر از اقتصاد صرف است وعملاً در شرایط فعلی این ارزش ها لازم وملزوم اقتصاد و باعث شکوفایی آن شده اند.به دلیل زیرساخت های تکنولوژیکی،فرهنگی،سیاسی ، اجتماعی و اقتصادی ایجاد شده درقرن بیست ویکم پدیده گردشگری یک واقعیت اجتناب ناپذیردر رفتار وعمل انسان برای ارضای روح کنجکاو اوخواهد بود.
نظريه پردازانی همچون كريستالر، پلاگ،كوئن،هتزر،باتلر،ماتيسون و وال، هال و پيج، داكسي نظریات درخور توجهی را در رابطه با گردشگری داشته اند.
اهداف کلی از توجه به گردشگری ، برقراری آسایش ، امنیت و محیطی سالم با مشارکت شهروندان برای گردشگران و حفظ باغات به عنوان میراث گران بها و همچنین رسیدن به درآمد پایدار می باشد.
وجود پتانسیل های تاريخي و توريستي فراوان در سطح شهرمراغه، گردشگاه هاي طبيعي شهر، باغات زیبا وسرسبز،دامنه های خرم وسرسبز سهند،آب وهوای مفرح و نيروي انساني آموزش ديده در حوزه گردشگري، نياز جامعه شهري به تفريحات سالم و نهايتاً كاهش گردش هاي برون شهري به علت افزايش هزينه هاي سفر همگي از جمله عواملي هستند كه چنانچه شهرداريها و سازمانهاي متولي به آنها توجه كنند،مي توانند گردشگري را درشهرمراغه رونق دهند و به دلیل وجود پتانسیل های بالای موجود در شهر همچون باغات سرسبز ، رودخانه های پرآب و... می تواند به عنوان یکی از قطب های گردشگری طبیعی یا همان اکوتوریسم تبدیل گردد و در راستای توسعه پایدار شهری به توسعه روز افزون برسد.
واژگان کلیدی:
باغات ، گردشگری ، توسعه پایدار ، اکوتوریسم ، اقتصاد و درآمد پایدار