مقطع : کارشناسی
دانشگاه : دانشگاه سمنان
تاریخ دفاع :
اساتید راهنما : مسعود جنابی
اساتید مشاور :
اساتید داور :
مشاهده سایر پایان نامه های مسعود جنابی
امروزه اغلب كارخانجات كشور، بدون استفاده از روش هاي علمي برنامه ریزي تولید مشغول به كار هستند و لذا با مسائلي مانند وقفه هاي مختلف در تولید، عدم وجود پیش بیني درخصوص مواد اولیه مورد نیاز، مدت زمان لازم براي تولید، عدم توانایي تصمیم گیري در خصوص تركیب تولید و ... مواجه هستند.
مدل سازي این امكان را فراهم مي كند كه مدیر بتواند فرایند تولید را از ابعاد مختلف زماني و هزینه اي بهینه كرده و بهره وري تولید را افزایش دهد. روش هاي حل مسائل تولید از طریق مدل هاي كمي، نه تنها راه حل بهینه را براي وضعیت فعلي تولید نشان خواهد داد بلكه به برنامه ریزان كمك خواهد نمود كه به سوالاتي از قبیل "چه خواهد شد اگر ..." نیز پاسخ گویند و حال آنكه پاسخ این گونه سوالات از طریق تجربي و عملي ممكن است هزینه زا و در بسیاري از موارد غیر ممكن باشد.
ضرورت برنامه ریزي بر كسي پوشیده نیست و بطور خاص موضوع برنامه ریزي در فرایند تولید گاه داراي چنان مزایایي است كه در صورت عدم وجود، سازمانهاي تولیدي را از مسیر سالم رشد و ادامه حیات در محیط رقابتي منحرف مي سازد. در صورت پیاده سازي موفق یك سیستم مدیریت تولید جامع، شركتها مي توانند از مزایاي بیشماری برخوردار گردند.
در این پایان نامه، ابتدا به شناخت و معرفی انواع سیستم های تولیدی پرداخته شده و در ادامه چارچوبی برای برنامه ریزی تولید در سیستم های تولیدی MTO ارائه خواهد شد.