مقطع : دکتری
دانشگاه : دانشگاه علوم پزشكی اصفهان
تاریخ دفاع : 1391/03/10
اساتید راهنما : دکتر سید ابراهیم سجادی
اساتید مشاور : دکتر یلدا شکوهی نیا
اساتید داور :
مشاهده سایر پایان نامه های یلدا شکوهی نیا
مقدمه: Ferulago macrocarpa گیاهی است که به عنوان طعم دهنده و محافظ در صنایع غذایی و به عنوان یک گیاه دارویی مورد استفاده قرار می گیرد. جنس Ferulago حاوی کومارین ها و ترپنوئیدها است. هدف از این آزمایش شناسایی ترکیبات کومارین و ترپنوئیدهای میوه Ferulago macrocarpa و بررسی اثرات آنتی اکسیدانی این ترکیبات بر روی چند رده سلولی می باشد.