مقطع : دانشجوی کارشناسی ارشد
دانشگاه :
تاریخ دفاع :
اساتید راهنما :
اساتید مشاور :
اساتید داور :
مشاهده سایر پایان نامه های محمد کاملی
به منظور بررسي اثرات افزودن روغن ماهی، عصاره آویشن باغی، اسانس مرزه و پودر برگ آلوئه¬ورا بر عملکرد، غنی¬سازی تخم مرغ با اسیدهای چرب امگا 3 و سيستم ايمني مرغ¬هاي تخمگذار و همچنين خصوصيات کيفي و ماندگاري تخم¬مرغ¬¬ها، آزمايشي به مدت 12 هفته با استفاده از 120 قطعه مرغ تخمگذار در سن 54 هفتگی سویه های- لاین (Hy-line) در سن 54 هفتگی انجام شد. هر تيمار شامل 3 تکرار (قفس) بود و هر تکرار شامل 4 قطعه مرغ بود. گروه-هاي آزمايشي شامل گروه 1 : جیره معمول مورد استفاده در مرغداری (کنترل منفی)، گروه 2 : تغذیه با جيره پایه حاوی 3 درصد روغن سویا (جیره شاهد)، گروه 3 : جيره حاوی 5/1 درصد روغن ماهی و 5/1 درصد روغن سویا، گروه 4 : جيره حاوی 5/1 درصد روغن ماهي و 5/1 درصد روغن سویا به اضافه 500 ppm عصاره الکلی آویشن، گروه 5 : جيره حاوی 5/1 درصد روغن ماهي و 5/1 درصد روغن سویا به اضافه 500 ppm اسانس مرزه، گروه 6 : جيره حاوی 5/1 درصد روغن ماهي و 5/1درصد روغن سویا به اضافه 3/0 درصد پودر برگ آلوئه¬ورا، گروه 7 : جيره حاوی 3 درصد روغن ماهي، گروه 8 : جيره حاوی 3 درصد روغن ماهي به اضافه 500 ppm عصاره الکلی آویشن، گروه 9 : جيره حاوی 3 درصد روغن ماهي به اضافه 500 ppm اسانس مرزه، گروه 10 : جيره حاوی 3 درصد روغن ماهي به اضافه 3/0 درصد پودر برگ آلوئه¬را بودند.