مطالعه اثر بستهبندی، پوشش خوراکی کیتوزان و سطح رطوبت بر خواص فیزیکوشیمیایی اسلایسهای سیب
1393/12/05 00:38:52
مقطع : دانشجوی کارشناسی ارشد
دانشگاه :
تاریخ دفاع :
اساتید راهنما :
اساتید مشاور :
اساتید داور :
مشاهده سایر پایان نامه های سامان عزیزی زاده
به دلیل تولید زیاد سیب و نبودن یک بازار عرضه مناسب مخصوصاً در آذربایجان غربی، تولید محصولاتی که سیب ماده اولیه آنها باشد مد نظر قرار گرفته است. سیب Ready to eat یکی از این محصولات است و در تولید تجاری به آن متا بی سولفیت سدیم اضافه میشود. هدف ما از این پژوهش تولید سیب Ready to eat بدون افزودن ماده شیمیایی است. برای این کار سیب ابتدا در خشککن تا رطوبت 30 تا 35 درصد خشک شد. بعد از آن سیبها در داخل محلول 1% (m/V) کیتوزان و 1% اسید سیتریک به مدت یک دقیقه غوطهور شده و سپس در 6 گروه بستهبندی شد؛ 1- بدون پوشش + بستهبندی معمولی، 2- پوشش کیتوزان + بستهبندی معمولی، 3- بدون پوشش + بستهبندی خلا، 4- پوشش کیتوزان + بستهبندی خلا، 5- بدون پوشش + بستهبندی MAP، 6- پوشش کیتوزان + بستهبندی MAP. بعد از دورهی 41 روزه آزمایش، میزان رطوبت ابتدا کاهش و سپس افزایش یافته است. اسیدیته افزایش و بعد از آن شروع به کاهش یافتن کرد. قند کل و ویتامین C هم طی دورهی نگهداری کاهش یافت.