مقطع : کارشناسی
دانشگاه : صنعتی اصفهان
تاریخ دفاع : 1386/03/04
اساتید راهنما :
اساتید مشاور :
اساتید داور :
مشاهده سایر پایان نامه های مير سعيد محقق
از آن جا که تراکم به واسطه تاثیرگذاری بر بسياري از جنبهها و اعمال بوم سازگان از مهمترين شاخصهاي عددي براي بيان مقادير كمي يك جامعه گياهي محسوب می گردد، و از سوی دیگر آگاهي از الگوهاي پراكنش گياهان در محيط از مقدمات ضروري اندازهگيري و مطالعه پوشش گياهي به حساب ميآيد، لذا، در این تحقیق با استفاده از پلات و کاربرد روش های فاصله ای نسبت به تعیین تراکم و تعیین الگوی پراکنش پوشش گیاهی در دو منطقه جنگلی و استپی دانشگاه صنعتی اصفهان اقدام گردید.
نتایج تحقیق بیانگر آن بود که الگوی پراکنش پوشش گیاهی منطقه جنگلي از توزيع يكنواخت برخوردار بود، به گونه ای که به ترتيب روش های Point quarter، Ordered distance و پلات T-square خطاي معيار كوچكتري داشتند.
در منطقه استپي نیز با الگوی کپه ای پراکنش پوشش گیاهی خطاي معيار به ترتيب در روشهاي Point quarter، Ordered distance، T-square و پلات مقدار كمتري داشت.
از طرف دیگر در منطقه جنگلی تراكم حاصل از روشهاي Ordered distance، T-square و پلات Point quarter به ترتيب به تراكم واقعي نزديك بود. در حالی که در منطقه استپی تراكم از روشهاي Point quarter، Ordered distance و T-square و پلات به ترتيب به تراكم واقعي نزديك بود.