لیست آخرین مقالات

ردیف عنوان مقاله نوع مقاله سال وضعیت
1 A Study on the Decay Rate of Vacuum-Packaged Refrigerated Beef Using Image Analysis پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF> 2015 تائید شده
2 The Effects of High Pressure Process on Food Microorganisms پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC 2015 تائید شده
3 The effects of extrusion cooking on antinutritional factors, chemical propertiesand contaminating microorganisms of food پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC 2015 تائید شده
4 Investigating the Usage of Manothermosonication Nonthermal Energy in Food Processing پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC 2015 تائید شده
5 Predicting the contents of volatile and non-volatile amines in rainbow trout fillet during storage time via image processing technique پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF> 2014 تائید شده
6 Relationship between microbial load and histamine content in the rainbow trout fillet during refrigeration پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF> 2014 تائید شده
7 Determination of Histamine in Canned Tuna Using ELISA Method پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF> 2014 تائید شده
8 Effect of temperature on drying kinetics, antioxidant capacity and vitamin C content of Papaya (Carica papaya Linn.) پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC 2014 تائید شده
9 The effect of green tea (Camellia Sinensis) on chemical change of white shrimp during refrigerated storage پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC 2014 تائید شده
10 The effect of green tea on bacterial changes in white shrimp (Lithopenaeus Vannamei) refrigerated at a temperature of 4 ± 1 °C پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC 2014 تائید شده