لیست آخرین مقالات

ردیف عنوان مقاله نوع مقاله سال وضعیت
1 Human health risk assessment of aluminium via consumption of contaminated vegetables پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF> 2018 تائید شده
2 Concentration of lead and mercury in collected vegetables and herbs from Markazi province, Iran: a non-carcinogenic risk assessment پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF> 2018 تائید شده
3 Antibacterial Properties of Essential Oil of Heracleum persicum (Golpar) and Foodborne Pathogens پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF> 2017 تائید شده
4 Arsenic and Boron Levels in Irrigation Water, Soil, and Green Leafy Vegetables پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF> 2017 تائید شده
5 Tin Levels in Perennial and Annual Green Leafy Vegetables پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF> 2017 تائید شده
6 Assessment of the Antibacterial Effect of Chitosan Coated with Heracleum persicum Oil on Rainbow Trout Quality پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF> 2017 تائید شده
7 Metals that are Important for Food Safety control of bread Product پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC 2017 تائید شده
8 Antimicrobial Activity of the Essential Oil from the Leaves and Seeds of Coriandrum sativum toward Food-borne Pathogens پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF> 2016 تائید شده
9 Simultaneous Determination of Residue from 58 Pesticides in the Wheat Flour Consumed in Tehran, Iran by GC/MS پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF> 2016 تائید شده
10 In-vitro Antibacterial Evaluation of Some Fluoroquinolone Derivatives Against Food Borne Bacteria پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0 2016 تائید شده