لیست آخرین مقالات

ردیف عنوان مقاله نوع مقاله سال وضعیت
1 The effect of key characteristics of the title and morphological features of published articles on their citation rates پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0 2016 تائید شده
2 Effect of Fatty Acid Composition on Thermal Stability of Extra Virgin Olive Oil پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC 2015 تائید شده
3 RELATIONSHIP ACID COMPOSITIONS AND THERMAL STABILITY OF OLIVE OILS سایر 2014 تائید شده
4 مقايسه پایداری حرارتي روغن کنجد بکر و روغن هسته انگور پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0 1394 تائید شده
5 الکترواکسيداسيون متانول بر روي بستر کربن- سراميک اصلاح شده با نانوذرات فلزي پلاتين و آلياژ پلاتين- کبالت پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی 1394 تائید شده
6 روغن زیتون و اثرات آن بر سلامتی انسان پذیرفته شده در مجلات علمی و پژوهشی 1394 تائید شده
7 ارزیابی خصوصیات شیمیایی و اکسایشی روغن های زیتون فوق بکر وارداتی پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0 1394 تائید شده
8 مقایسه پایداری حرارتی روغن های زیتون فوق بکر وارداتی و ایرانی پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0 1393 تائید شده