لیست آخرین مقالات

ردیف عنوان مقاله نوع مقاله سال وضعیت
1 ANFIS and ANNs model for prediction ofmoisture diffusivity and specific energy consumption potato, garlic and cantaloupe drying under convective hot air dryer پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC 2018 تائید شده
2 Fuzzy logic, artificial neural network and mathematical model for prediction of white mulberry drying kinetics پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF> 2018 تائید شده
3 Mass transfer, physical, and mechanical characteristics of terebinth fruit (Pistacia atlantica L.) under convective infrared microwave drying پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF> 2018 تائید شده
4 Potential application of chitosan-clay coating on some quality properties of lemon during storage پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF> 2017 تائید شده
5 Effect of Chitosan Coating on Some Quality Properties of Thomson Orange during Storage (A case study in Iran) پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0 2017 تائید شده
6 MATHEMATICAL MODELING OF STARCH GELATINIZATION AND SOME QUALITY PROPERTIES OF PARBOILED RICE BASED ON PARBOILING INDICATORS USING RSM پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF> 2017 تائید شده
7 Relationship Between Degree of Starch Gelatinization and Quality Attributes of Parboiled Rice During Steaming پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0 2016 تائید شده
8 Effect of Soaking Temperature and Steaming Time on the Quality of Parboiled Iranian Paddy Rice پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF> 2015 تائید شده
9 QUANTIFYING THE RELATIONSHIP BETWEEN RICE STARCH GELATINIZATION AND MOISTURE-ELECTRICAL CONDUCTIVITY OF PADDY DURING SOAKING پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF> 2015 تائید شده