لیست آخرین مقالات

ردیف عنوان مقاله نوع مقاله سال وضعیت
1 Artificial neural networks for cheese and chocolate colour measurement مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها 2017 تائید شده
2 Performance Optimization of Neural-Network Based Colour Measurement Tools for Food Applications پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0 2017 تائید شده
3 Real-time color change monitoring of apple slices using image processing during intermittent microwave convective drying پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF> 2016 تائید شده
4 Applying Capacitance/Inductance Measurements for Characterizing Oil Debris and pH پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0 2016 تائید شده
5 A comparative study of dried apple using hot air, intermittent and continuous microwave: evaluation of kinetic parameters and physicochemical quality attributes پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF> 2015 تائید شده
6 Optimization of intermittent microwave–convective drying using response surface methodology پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF> 2015 تائید شده
7 Assessing confined and semi-confined compression curves of highly calcareous remolded soil amended with farmyard manure پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF> 2014 تائید شده
8 Drying kinetics of dill leaves in a convective dryer پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF> 2012 تائید شده
9 Simulating stress–sinkage under a plate sinkage test using a viscoelastic 2D axisymmetric finite element soil model پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF> 2012 تائید شده
10 Effects of puddling intensity on the in-situ engineering properties of paddy field soil پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC 2012 تائید شده