1. کلیه جابجايي بارهای دستي بايد با تجهیزات دستي حمل بار (چرخ دستي) انجام گردد.
  2. پس از شستشوی کف آشپزخانه، به منظور جلوگیری از سر خوردن، بايد سريعاً خشک گردد.
  3. استفاده از کپسول گاز در رستوران و آبدارخانه ها ممنوع مي باشد (حتي استفاده از گاز پیكنیكي).
  4. هنگام استفاده از ابزارهای برقي از عدم نقص اتصالات و کابل های آن اطمینان حاصل نمايید.
  5. هنگام تعويض تیغه ها/ قطعات دستگاه ها مانند مخلوط کن، همزن، میكسرهای صنعتي و..... ضمن مراقبت از لبه های تیز، ابتدا اتصال برق را خارج کرده سپس اقدام به تعويض قطعات گردد.
  6. فیلتر هود های صنعتي آشپزخانه ها بايد بعد از پايان روز شستشو شود تا روغن های آغشته به فیلترها منجر به ايجاد آتش سوزی نگردد.
  7. استفاده از مواد/ تجهیزات قابل اشتعال/ احتراق در سالن غذاخوری اکیداً ممنوع مي باشد.
  8. کلیه لامپ های مهتابي بايد دارای قاب محافظ باشند.
  9. کلیه سیستمهای کابلکشي برق و پريزها در رستوران و انبارها و سالن های پذيرايي بايد بدون نقص باشند.
  10. جهت حمل ظروف سنگین، بزرگ و داغ برای سرو غذا از چرخ های دستي استفاده نمايید تا مانع سوختگي و مشكلات اسكلتي عضلاني افراد گردد.
  11. نصب جعبه های کمک های اولیه در رستوران و آشپزخانه الزامي است.
  12. آموزش استفاده از کپسول های اطفاء حريق به پرسنل داده شود.
  13. هنگام تعويض یا نظافت تیغه ها/ قطعات دستگاهها مانند مخلوط کن، همزن، میكسرهای صنعتي و..... ضمن مراقبت از لبه های تیز، ابتدا اتصال برق را خارج کرده سپس اقدام به تعويض یا نظافت قطعات گردد.
آخرین پسندیدگان : محمد ولایت زاده