لیست آخرین مقالات

ردیف عنوان مقاله نوع مقاله سال وضعیت
21 The effect of pomegranate peel extract (PPE) on the polyphenol oxidase (PPO) and quality of Pacific white shrimp (Litopenaeus vannamei) during refrigerated storage پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF> 2015 تائید شده
22 Purification and identification of antioxidant and ACE -inhibitory peptide from Saccharomyces cerevisiae protein hydrolysate پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0 2015 تائید شده
23 Modified Lysozymes as Novel Broad Spectrum Natural Antimicrobial Agents in Foods پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF> 2014 تائید شده
24 CHEMICAL AND MICROBIOLOGICAL CHANGES DURING RIPENING OF IRANIAN SALT-SUBSTITUTED PROBIOTIC WHITE CHEESE پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF> 2014 تائید شده
25 Influence of combined vacuum packaging and pomegranate peel extract on shelf life and overall quality of pacific white shrimp (Peneous vannamei) during refrigerated storage پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF> 2014 تائید شده
26 Preparation of and studies on the functional properties and bactericidal activity of the lysozymeexanthan gum conjugate پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF> 2014 تائید شده
27 Modified lysozymes as novel broad spectrum natural antimicrobial agents in foods. Review Article پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF> 2014 تائید شده
28 APPLICATION OF LYSOZYME AND DEXTRAN CONJUGATED LYSOZYME AS NATURAL ANTIMICROBIAL AGENTS IN THE TREATMENT OF EXPERIMENTAL SKIN WOUND IN MICE پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF> 2013 تائید شده
29 Effects of high and low temperature on inactivation  of lysozyme in pasteurized milk پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF> 2013 تائید شده
30 COMPARISON OF PHYSICOCHEMICAL AND SENSORY PROPERTIES OF EMULSION-TYPE SAUSAGES MADE WITH OSTRICH, BEEF AND TURKEY MEATS پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF> 2013 تائید شده