چکیده :
دریافت مقاله
با پرداخت الکترونیک
In this study, it was aimed to measure the physic- chemical and sensorial properties of different cheese include white, cream, cumin and mozzarella cheese that were obtained from local store. The pH, acidity, ash, calcium and phosphorus content of the samples were similar. White cheese has showed the highest protein and salt content and cream cheese has the highest fat content and organoleptic properties score, cumin cheese showed the lowest consumer acceptability.
کلید واژگان :cheese, physical, chemical properties
ارزش ریالی : 500000 ریال
با پرداخت الکترونیک
جزئیات مقاله
- کد شناسه : 2143318761459202
- سال انتشار : 2013
- نوع مقاله : پذیرفته شده در سایر مجلات علمی معتبر و علمی مروری و ISC
- زبان : انگلیسی
- محل پذیرش : European Journal of Experimental Biology)Pelagia Research Library)
- برگزار کنندگان :
- ISSN : 2248-9215
- تاریخ ثبت : 1394/03/12 00:10:14
- ثبت کننده : زهرا خوشدونی فراهانی
- تعداد بازدید : 415
- تعداد فروش : 0