چکیده :

براي بهبود کیفیت تکنولوژیک گوشت از روشهاي مختلفی استفاده می شود. از جمله این روشها استفاده از میکروارگانیسم ها و آنزیم هاي پروتئولیتیک و اخیرا" باکتري هاي کلاژناز جهت ترد کردن گوشت و در نتیجه حلالیت پروتئین هاي آن می باشد. کلاژنازهاي باکتریایی با توجه به توانایی شان براي هضم کلاژن بومی متالوپروتئینازهاي درگیر در تخریب ماتریکس خارج سلولی سلول هاي حیوانی هستند. این آنزیم ها فاکتورهاي بیماریزایی مهم در انواع باکتري هاي بیماري زا می باشند. کلاژنازهاي کلستریایی اولین آنزیم هاي مرجع شناسایی شده و مشخص شده براي مقایسه آنزیم هاي کلاژنولیتیک تازه کشف شده می باشد. کلاژنازهاي باکتریایی تا حد زیادي ناشناخته هستند و تحت مطالعه قرار گرفته اند . با این حال، کاربردي آنها بسیار متنوع و مفید در بسیاري از زمینه ها می باشد. این بررسی با هدف روشن شدن نامگذاري این آنزیم ها، صفات مختلف کلاژنازهاي باکتریایی انجام شد. و بررسی اجمالی تنوع عملکردي و ساختاري کلاژنازهاي باکتریایی صورت گرفته است..

کلید واژگان :

ترد کردن، گوشت، پروتئولیتیک، آنزیم، باکتري هاي کلاژناز



ارزش ریالی : 300000 ریال
دریافت مقاله
با پرداخت الکترونیک