چکیده :

فرسايش منابع طبيعي، زوال تنوع زيستي و تهديدات امنيت غذايي جمعيت رو به رشد جهان، که ناشي از نارسايي هاي حاکم بر نظام کشاورزي رايج است، هر روز ابعاد جديدي پيدا کرده و بشر را براي يافتن راهکارهايي با هدف ايجاد سيستم هاي پايدار و با ثبات کشاورزي به تأمل و انديشه واداشته است. کشاورزي ارگانيک يکي از راهبردهاي مناسب براي رسيدن به امنيت غذايي است، که مورد توجه محافل دانشگاهي و برنامه ريزان قرار دارد. مقالۀ حاضر که به روش مروري و بررسي منابع مکتوب و سايت هاي اينترنتي تهيه شده است تلاش دارد ضمن پرداختن به مفهوم و اهميت کشاورزي ارگانيک و نقشي که در امنيت غذايي مي تواند داشته باشد، را بيان نموده و در راستاي توسعه کشاورزي ارگانيک پيشنهادهايي را ارائه نمايد.

کلید واژگان :

کشاورزي ارگانيک، امنيت غذايي، ارگانيک، توسعه کشاورزی



ارزش ریالی : 300000 ریال
دریافت مقاله
با پرداخت الکترونیک