لیست آخرین مقالات
ردیف | عنوان مقاله | نوع مقاله | سال | وضعیت |
---|---|---|---|---|
1 | بررسی دو روش های متداول پخت روی برخی پارامترهای کیفی نان | مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها | 1392 | تائید شده |
2 | بررسی تاثیر استفاده از واریتههای مختلف گندم بر برخی پارامترهای کیفی نان پخت شده | مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها | 1392 | تائید شده |
Mohammad Armin
سطح : پژوهشیار 4
کد پژوهشگری : 9833211000050
دکتری
حق عضویت سالانه : پرداخت نشده
صفحه فروشگاه ها
اضافه نمودن به دوستان ارسال پیام به کاربر
سوابق کاری و پژوهشی
مقالات 2
کتاب ها 0
اختراعات 0
طرح های پژوهشی 0
جشنواره ها 0
کمیته ها 0
پایان نامه ها 0
سوابق کاری 0
مهارت ها 0
سوابق تحصیلی 0
بخش کاربری
لیست دوستان و همکاران