لیست آخرین مقالات

ردیف عنوان مقاله نوع مقاله سال وضعیت
1 Physicochemical and Rheological Properties of White-Cheek Shark ( Carcharhinus dussumieri ) Skin Gelatin پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF> 2015 تائید شده
2 Effect of pretreatment conditions on physicochemical properties of rainbow trout skin gelatin پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF> 2014 تائید شده
3 Study on some properties of acid-soluble collagens isolated from fish skin and bones of rainbow trout (Onchorhynchus mykiss) پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0 2012 تائید شده
4 OPTIMIZATION OF PHYSICOCHEMICAL PROPERTIES OF LOW-FAT HAMBURGER FORMULATION USING BLEND OF SOY FLOUR, SPLIT-PEA FLOUR AND WHEAT STARCH AS PART OF FAT REPLACER SYSTEM پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF> 2012 تائید شده
5 Enhancement of the storage quality of frozen Persian sturgeon fillets by using of ascorbic acid پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI, با IF=0 2011 تائید شده
6 Optimization of physico-chemical properties of gelatin extracted from fish skin of rainbow trout (Onchorhynchus mykiss) پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF> 2010 تائید شده
7 The effect of enzymatic hydrolysis time and temperature on the properties of protein hydrolysates from Persian sturgeon (Acipenser persicus) viscera پذیرفته شده در مجلات Scopus ,ISI با 4>IF> 2009 تائید شده
8 The effect of enzymatic hydrolysis on amino acids composition of Persian sturgeon ( Acipenser persicus) viscera protein hydrolysate. مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها 2008 تائید شده
9 بررسی اثر جایگزین های چربی بر شاخص های رنگ و بافت همبرگر با تکنیک پردازش تصویر مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها 1390 تائید شده
10 مروری بر اثر فشار هیدروستاتیک بالا بر کیفیت گوشت و فراورده های گوشتی مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها 1390 تائید شده