چکیده :

در اين مقاله، روش هاي تعادل جمعيت براي مدل سازي فرآيند پخت گوگردي تسريع شده آميزه¬هاي کائوچوي طبيعي مورد بررسي قرار گرفته است. مدل هاي اوليه ارائه شده توسط محققان، به صورت تجربي و يا مکانيزمي بوده و محدوديت هاي بسياري داشته است؛ به گونه اي که همه واکنش¬ها و تشکيل همه محصولات فرآيندي را در بر نگرفته است. در اين مقاله، مدل هايي توسعه داده شده که در آنها از روش هاي تعادل جمعيت استفاده مي شود؛ بطوريکه به وضوح ماهيت همه گونه هاي تشکيل شده و انواع واکنش ها را تأييد مي کنند. اين مدل هاي سينتيکي مي توانند به دقت واکنش پخت کامل از قبيل زمان برشتگي، زمان پخت و بازگشت پذيري را براي محدوده وسيعي از ترکيب درصدها، با استفاده از مجموعه اي از ثوابت سرعت منفرد توصيف کنند. علاوه بر اين، تغييرات غلظت همه حدواسط هاي واکنش را نيز پيش بيني مي¬کنند. اين مدل¬ها يک چهارچوب کمّي براي آگاهي بيشتر از فرآيند پخت گوگردي آميزه¬هاي کائوچوي طبيعي را فراهم مي کنند.

کلید واژگان :

فرآيند پخت، مدل سازي، پيش بيني، روش هاي تعادل جمعيت، کائوچوي طبيعي.



ارزش ریالی : 300000 ریال
دریافت مقاله
با پرداخت الکترونیک