چکیده :

استفاده از فن آوري اصلاح ژن با توجه به افزایش جمعیت جهان رو به افزایش است. این فن آوري موجب افزایش بازدهی تولید محصولات غذایی و کاهش مواد آلاینده و مخرب محیط زیست می گردد و در رابطه با امنیت غذایی جمعیت روز افزون جهان، به ویژه کشورهاي در حال توسعه حائز اهمیت میباشد و از سوي دیگر ارزش تغذیهاي و تولید غذاهاي فراسودمند 1 را به طور گسترده اي فراهم می آورد. این مطالعه با هدف ارزیابی دیدگاه کارکنان صنایع غذایی استان خوزستان با جمعیت 178 نفر، در خصوص محصولات اصلاح شده ژنتیکی انجام انجام گردید. آلفاي کرونباخ در حد قابل قبول محاسبه شد . نتایج این تحقیق SPSS گردید. آنالیز این مطالعه با استفاده از نرم افزار 20 نشان داد، متغیر اعتماد موثرترین فاکتور در تمایل به مصرف افراد میباشد.

کلید واژگان :

مواد غذایی اصلاح شده ژنتیکی، سلامت، خطرات، استان خوزستان



ارزش ریالی : 300000 ریال
دریافت مقاله
با پرداخت الکترونیک