به منظور استخراج باقی مانده آفت کش دیازینون از محصول خیار به روش فاز جامد در سطح میادین میوه و تره بار شهر تهران، اقدام به نمونه گیري از این محصول به روش تصادفی شد. نمونهها به گروه هاي شسته شده و شسته نشده و هر کدام از گروه ها به صورت خیار با پوست، خیار بدون پوست و پوست خیار تقسیم بندي شد و در نهایت 6 نمونه براي تجزیه نهایی انتخاب گردید. نمونهها به روش استخراج فاز جامد استخراج شدند تا اگر در بافتهاي آنها باقی مانده دیازینون موجود باشد جدا گردد. تجزیه گردید و پس از تجزیه و GC/MS و GC عصارههاي حاصل از استخراج توسط دستگاههاي تحلیل پیکهاي حاصل از کروماتوگرام دستگاه هاي فوق مشخص شد در دو نمونه از نمونههاي مورد حداکثر مجاز باقیمانده) اعلام شده توسط ) MRL مطالعه میزان دیازینون اندازه گیري شده بالاتر از 1/2 براي نمونه خیار با پوست و شسته ppm کمیسیون کدکس غذایی می باشد که به ترتیب مقادیر 10/4 براي نمونه پوست خیار و شسته نشده است .
کلید واژگان :روش فاز جامد، دیازینون، استخراج آفت کش، محصول خیار
ارزش ریالی : 300000 ریال
با پرداخت الکترونیک
جزئیات مقاله
- کد شناسه : 6142487585149538
- سال انتشار : 1393
- نوع مقاله : مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
- زبان : فارسی
- محل پذیرش : اولین کنگره ملی سلامت غذا(تولید، تبدیل، مصرف) 24-23 مهر 1393-سخنرانی
- برگزار کنندگان : دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج
- تاریخ ثبت : 1393/12/06 18:20:51
- ثبت کننده : یحیی استادی
- تعداد بازدید : 275
- تعداد فروش : 1