چکیده :

در تولید گیاهان دارویی، مرحله خشک کردن یکی از پرهزینه ترین مراحل فرآوری محسوب می گردد. که البته هزینه آن بسته به روش خشک کردن متفاوت است. از این رو تعیین روشی با هزینه مناسب و کارایی بالا حائز اهمیت است. علاوه بر تأثیر بسزای فرآیند خشک کردن بر مدت دوام و ماندگاری محصولات، نتایج برخی مطالعات نیز نشان دهنده آن است که روش مورد استفاده جهت خشک کردن تأثیر بسزایی بر عملکرد و محتوی اجزای اسانس گیاهان دارویی و معطر دارد. در این مقاله مروری بر روش ها و دماهای مختلف خشک کردن بر درصد و محتوی اسانس گیاهان دارویی پرداخته شده است.

کلید واژگان :

خشک کردن، خشک کردن طبیعی، خشک کردن مصنوعی، گیاهان دارویی.



ارزش ریالی : 300000 ریال
دریافت مقاله
با پرداخت الکترونیک