چکیده :

حرارت دهی اهمی روش حرارت دهی نوآورانه است که براي فراوري هاي حرارتی به کارمی رود. این روش به سرعت مواد غذا را گرم می کند و یک جایگزین جذاب براي حرارت دهی معمولی می باشد. حرارت دهی اهمی براي بسیاري از فرآیندهاي غذایی مانند پاستوریزاسیون، دهیدراسیون، استخراج، غیر فعال کردن میکروبها، بلنچ کردن و ذوب شدن قابل استفاده می باشد. در این مقاله جدیدترین مزایا ، انواع کاربردها و اثرات مختلف حرارت دهی اهمی بر روي مواد غذایی بررسی شده است. با توجه به گرم شدن سریع و یکنواخت، حرارت دهی اهمی پتانسیل بسیار زیادي دارد که در فرآوري محصولاتی با کیفیت بالا استفاده شود و می تواند به صورت تجاري براي فراوري اسپتیک ذرات غذاهاي مایع تطبیق داده شود.

کلید واژگان :

حرارت دهی اهمی، خواص رئولوژیکی، هدایت الکتریکی(EC)،بیوپلیمرها، میکروارگانیسم، آنزیم



ارزش ریالی : 300000 ریال
دریافت مقاله
با پرداخت الکترونیک