چکیده :

تاكنون روشهاي متعددي جهت حفظ و بهبود كيفيت مواد غذايي مطرح شده است، كه در هر روش مزايا و يبيمعا وجود دارد؛ اما اگر بتوان معا بي Ĥن را به حداقل رساند كارا نيا يي روشهاتوسعهخواهد يافت.از جمله اين روشها ميتوان به روش- هاي حرارتي وغيرحرارتي اشاره نمود. از آنجايي كه روشهاي غيرحرارتي نسبت به روشهاي حرارتي معمول آسيب كمتري به محصول وارد ميكند بنابراين باعث حفظ كيفيت محصول و افزايش ماندگاري ميشود. بنابراين نديفرآ اشعه دهي در م ريسا اني روشهاي فرآوري مواد غذايي به عنوان يك روش غيرحرارتي، طولانيترين و دق نيتر قي ليتحل ها را به همراه داشته است.هدف از ا ني پژوهش بررسي نقش پرتوها يونيي به زان عنوانيكي از جدي نيدتر يفرآ ندها يغ ي رحرارتي و روشهاي سالم سازي در صنعت غذا ميباشد. بر اساس مطالعات صورت گرفته روش پرتو يده كمتر ني يضا عات را به دنبال دارد و از نيا نظر در رتبه اول روشهاي سالمسازي غذا قرار گرفته است

کلید واژگان :

پرتوهاي يونيزان، صنعت غذا، فرآيندهاي غيرحرارتي



ارزش ریالی : 300000 ریال
دریافت مقاله
با پرداخت الکترونیک