چکیده :

افزودنی های غذایی یکی از موضوعات مهم و مورد توجه است . در تولید صنعتی غذاها، از افزودنی های گوناگونی استفاده می شود تا از تغییر طعم، بو و بافت جلوگیری کرده و با ممانعت از فعالیت باکتری ها، از خراب شدن آن ها جلوگیری کند. این مقاله به بررسی افزودنی های خوراکی مفید وبدون ضرر برای بدن شامل آنتی اکسیدان ها ، ویتامین ها و مواد معدنی پرداخته و انواع ، نحوه عملکرد و وجود این افزودنی ها را در مواد غذایی مختلف مورد بررسی قرار داده است.

کلید واژگان :

بهداشت ، بحران ، موادغذایی



ارزش ریالی : 300000 ریال
دریافت مقاله
با پرداخت الکترونیک