چکیده :
دریافت مقاله
با پرداخت الکترونیک
افزودنی های غذایی یکی از موضوعات مهم و مورد توجه است . در تولید صنعتی غذاها، از افزودنی های گوناگونی استفاده می شود تا از تغییر طعم، بو و بافت جلوگیری کرده و با ممانعت از فعالیت باکتری ها، از خراب شدن آن ها جلوگیری کند. این مقاله به بررسی افزودنی های خوراکی مفید وبدون ضرر برای بدن شامل آنتی اکسیدان ها ، ویتامین ها و مواد معدنی پرداخته و انواع ، نحوه عملکرد و وجود این افزودنی ها را در مواد غذایی مختلف مورد بررسی قرار داده است.
کلید واژگان :بهداشت ، بحران ، موادغذایی
ارزش ریالی : 300000 ریال
با پرداخت الکترونیک
جزئیات مقاله
- کد شناسه : 6148127269723516
- سال انتشار : 93__
- نوع مقاله : مقاله کامل پذیرفته شده در کنفرانس ها
- زبان : فارسی
- محل پذیرش : کنفرانس بین المللی یافته های نوین در علوم کشاورزی،منابع طبیعی و محیط زیست
- برگزار کنندگان : انجمن توسعه و ترویج علوم و فنون بنیادین
- تاریخ ثبت : 1395/09/19 12:08:17
- ثبت کننده : بهرام بهرام زاده
- تعداد بازدید : 192
- تعداد فروش : 0